Uit de oude doos: Hondsdolheid enting.

07-05-2013 00:28

Vandaag ben ik met Linus bij de dierenarts geweest voor haar jaarlijkse enting en voor de inenting tegen hondsdolheid!

Deze laatste enting is verplicht voor honden die Zweden bezoeken. Ze onderging het allemaal weer zonder enig tegenstribbelen en is nu klaar voor de grote reis naar Zweden. De oogonderzoeken zijn allemaal goed verlopen en de foto’s van haar heupen zijn nu bij de raad van beheer ter beoordeling. Hoewel een HD onderzoek niet nodig is, wil ik toch graag weten hoe het hiermee gesteld is. Nu alle verplichte en niet verplichte medische tests achter de rug zijn is het wachten op haar loopsheid. Ik verwacht dat het nog wel 6 weken op zich laat wachten, maar je weet maar nooit. Ook op mijn werk en in het gezin heb ik de nodige voorbereidingen getroffen. Als Linus loops wordt gaan we op dag 5 naar een dierenkliniek in Hellendoorn voor de eerste Progesteron test om het hormoon gehalte in het bloed te laten bepalen. Waarschijnlijk moet we daarna nog 2 keer bloed laten prikken, en als de waarde 8 of hoger is gaan we ( ik heb 3 mensen bereid gevonden om eventueel met me mee te rijden) op weg naar Zuid-Zweden. Wordt vervolgd….

Lees meer: https://arcticlights.webnode.nl/news/hondsdolheid-enting/

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *