Uit de oude doos: Dekking.

22-07-2013 14:59

Afgelopen donderdag 18 juli was het dan eindelijk zover. na de 5e progesteron test bleek dat de waarde iets boven de 10 lag. Wat inhoudt dat de ovulatie goed op gang is gekomen. Het advies van de dierenarts was: Zo snel mogelijk naar de reu en laten dekken. Dus heb ik de auto verder ingepakt en ben ik gaan rijden om 10.30 uur.  Na 8 uur in de auto te hebben gezeten was ik in Noord-Denemarken. Ik heb daar mijn tent opgezet op een camping en ben gaan bellen met Jenny, de eigenaar van de reu. Ik kon gelukkig direct komen. Na wat spelen en vele pogingen lukte het Lipton om Linus te dekken. De volgende dag herhaalde dit tafreel zich en zijn we op zaterdag weer aan de terug reis begonnen. Nu maar duimen dat Linus drachtig is! Over een maand weten we waarschijnlijk meer.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *