Laatste bericht “uit de oude doos”: Laplandse herder pups verwacht in augustus.

18-07-2016 01:12

Linus begint (nu al) heel dik te worden!! Ik denk dat het ditmaal een groot nest wordt. Er zijn 3 Lapinporokoira pups besproken, maar ik verwacht dat dit laatste nest van Linus groot zal worden. De puppen kamer is dit weekend ingericht. Linus is nog steeds redelijk actief, maar slaapt wel veel en eet ook veel. Haar tepels zijn inmiddels zo groot als druiven en ze wordt steeds aanhankelijker, en richt zich helemaal op mij alsof ze wil zeggen: We gaan het samen doen he! Haar dochter Lotka is overal bij en zal straks ook bij de bevalling zijn. Ik denk dat ze Linus straks ‘helpt’ bij het opvoeden van haar pups. Ik twijfel nog of we een pup houden. 3 honden in het gezin is veel, maar ja… das maar 1 meer ­čśë

Lotka is overigens 2e van de rasgroep geworden bij de hondenshow van de KC Almelo eerder deze maand. Ze was iets te dik en dan kun je niet eerste worden.. Met haar ga ik in het najaar voor het eerst naar de grootste hondenshow van Nederland, De Winner in Amsterdam. Ik denk dat ze hoge ogen zal gooien op de Winner. Overal waar ik met haar kom, kijken mensen om vanwege haar schoonheid en vriendelijke gezicht. De keurmeester in Almelo was helemaal ondersteboven van haar. Later meer.. Over een paar weken hoop ik dat we een moi nest krijgen van Linus!

mvg, Patrick

Trefwoorden:

Laplandse herdershond pup te koop | Lapinporokoira pups verwacht

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *